Aikuisten nettiryhmä alkaa! (Huom! haku päättynyt 26.3.)

Neljäs verkkoryhmämme aikuisille alkaa 10.4.

Tuntuuko sinusta, että haluaisit keskustella lapsuuden kokemuksista ja niiden yhä aiheuttamasta kuormituksesta muiden samankaltaista kokeneiden kanssa? Haluaisitko miettiä ryhmässä, miten voisit helpottaa oloasi ja lisätä omaa hyvinvointiasi?

Jos vastaus on kyllä, hyödyt varmasti ryhmään osallistumisesta!

Ryhmän päätarkoitus on tarjota vertaistukea oman elämänsä haasteita ja vahvuuksia pohtiville aikuisille, jotka ovat lapsuudessaan kärsineet perheen aikuisten liiasta juomisesta. Tärkeintä on vapaa keskustelu ryhmäläisten kesken. Lisäksi puhumme viikoittain vaihtuvista teemoista. Mukana keskustelussa on myös kolme ohjaaja, joilla on osaamista kasvokkaisista ja netissä kokoontuvissa vertaisryhmistä, sekä runsaasti tietoa kodin alkoholinkäytön vaikutuksista ja seurausten kanssa pärjäämisestä. Yksi heistä on lasisen lapsuuden omakohtaisesti kokenut vertaisohjaaja.

Osallistumiseen tarvitset nettiyhteyden ja sen, että varaat arjestasi aikaa ryhmälle. Ryhmä kestää 10 viikkoa ja ryhmästä hyötyminen edellyttää aktiivista osallistumista ryhmän keskusteluihin. Paikalla ei kuitenkaan tarvitse olla tiettyyn kellonaikaan, vaan voit sovittaa ryhmässä olemisen omiin aikatauluihisi.

Ryhmä toimii keskustelufoorumilla, joka näkyy vain 12 mukaan etukäteen valituille ryhmäläisille. Ryhmään voi osallistua etunimellä tai nimimerkillä. Ryhmässä vaihdetaan kokemuksia vapaasti, ja mietitään kunkin ryhmäläisen tilannetta yhteisellä neuvokkuudella.

Toivottavasti saamme sinut mukaan!

Elina Kangas, Janne Takala ja Tanni Karvonen

HUOM! HAKU PÄÄTTYNYT MA 26.3.

Kuvituskuvassa silta ja teksti Lasinen lapsuus -nettiryhmän haku on alkanut.