en | sv | fi

Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia


Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia

header menu

Olet täälläOlet täällä


CHAT TO 14.3. "Ikääntyvistä vanhemmista"

Lasinen lapsuus ei yleensä lopu lapsuuteen. Monelle suhteet vanhempiin säilyvät paljon mietteitä ja murheitakin aiheuttavana tekijänä pitkälle omaan aikuisuuteen. Millaiselta tuntuu yhteydenpito lasisen lapsuuden aiheuttaneiden nyt ikääntyvien vanhempien kanssa? Miten paljon vastuuta voi kantaa vanhemmasta, joka ei aina kantanut vastuutaan vanhempana? Miksi itsensä suojeleminen aiheuttaa syyllisyyttä? Millaisiin isovanhempiin omilla lapsilla on oikeus?

Lasiseen lapsuuteen ikääntyvien vanhempien lapsena voi liittyä paljon askarruttavia ja vaikeita kysymyksiä. Tule mukaan chattiin jakamaan kokemuksia itseäsi mietityttävistä asioista!

Mukana keskustelussa ovat Lasinen lapsuus -työntekijät Laura Barck ja Janne Takala. 

Keskustelu chateissa tapahtuu kirjoittamalla. Omaa kuvaa tai nimeä ei tarvitse jakaa, eikä yhteystietoja antaa edes meille järjestäjille. Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa).

Chatin salasana on: mummeli.

Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla.

 

 

×