CHAT TO 19.9. "Huoli omasta juomisesta"

Tervetuloa juttelemaan, miten lasinen lapsuus vaikuttaa ajatuksiisi omasta alkoholinkäytöstä!

Oma alkoholinkäyttö herättää hyvin monenlaisia ajatuksia lasisen lapsuuden kokeneissa. Moni on huolissaan juomisestaan ja siitä riskistä, että alkoholismi periytyy itselle ja omille lapsille.  Joku ajattelee, ettei halua lainkaan kokeilla paljon kurjuutta aiheuttanutta aihetta. Toiselle on tärkeätä ottaa niskalenkki alkoholista ja käyttää sitä haittoja aiheuttamatta. Omien lasten mukavuutta ja hyvinvointia mietitään usein hyvin tunnollisesti.

Alkoholinkäyttöön liittyy monenlaisia näkökulmia. Se mikä on totta ja hyväksi itselle, ei välttämättä ole sitä toiselle. Tervetuloa juttelemaan omista ajatuksistasi ja tunteistasi alkoholinkäyttöön ja lasiseen lapsuuteen liittyen. Mukana keskustelussa ovat Lasinen lapsuus -työntekijä Janne Takala ja vertaisohjaaja Satu.

Keskustelu chatissa tapahtuu kirjoittamalla. Omaa kuvaa tai nimeä ei tarvitse jakaa, eikä yhteystietoja antaa edes meille järjestäjille. Liity keskusteluun osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin auki ollessa).

Salasanamme 19.9. on: huolet on
(huom! sanojen välissä on välilyönti)

Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin!

Lämpimästi tervetuloa!

t Satu ja Janne