CHAT 21.11. "Lasinen lapsuus aikuisuudessa"

Seuraavassa aikuisten chatissa puhutaan kaikesta, mistä sinä haluat!

Toivotamme seuraavaan chat-iltaamme tervetulleeksi kaikki uudet ja vanhat osallistujat, jotka haluavat jutella hyvässä hengessä omasta lasisesta lapsuudesta ja sen vaikutuksista aikuisuuteen! Otsikkonamme on Lasinen lapsuus aikuisuudessa. Sana on siis vapaa!

Useimmiten aikuisten chateissa keskustellaan jostain rajatummasta pääteemasta. Chateissä on ollut aiheina viimeisen vuoden aikana esimerkiksi selviytymiskeinot aikuisuudessa, yhteydenpito ikääntyvän vanhemman kanssa, myönteiset lapsuusmuistot, läheisen menettäminen, ylisukupolvisten ketjujen katkaiseminen, avun hakemisen vaikeus ja niin edelleen. Puheeksi on toki joka kerralla saanut ottaa muitakin omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita.

Tällä kerralla toivomme, että kukaan ei jättäytyisi sen takia pois, että oma huoli ei ihan sovi chatin aiheeseen. Löydetään ja luodaan yhteinen asia!

Chat järjestetään to 21.11.  klo 18-20.
Salasanamme on tuolloin: vapaat 

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla.

Mukana chatissa ovat Lasinen lapsuus -työntekijä Janne Takala ja vertaisohjaaja Satu.

Olet lämpimästi tervetullut!