Chat-iltamme jatkuvat iltojen taas pimennyttyä!

Merkkaa kalenteriisi aikuisten chattien ajankohdat ja alustavat aiheet!

Kevätkauden aiheina chateissamme oli mm yhteydenpito ikääntyvien vanhempien kanssa, konflikti ja sovittelu, itsemyötätunto, synnytyksenjälkeinen masennus ja onnellisuuden tavoittelu. Samoilla linjoilla jatketaan myös syksyllä. Haluamme ensisijaisesti nostaa teemoiksi niitä aiheita, joista te haluatte puhua. Kahden seuraavan chatin teemat nousevatkin edellisillä kerroilla puhuttaneista aiheista. Kunkin teeman alla tulee toki mahdollisuus puhua myös muista mieltä askarruttavista asioista.

Mukana keskustelussa ovat yleensä Lasinen lapsuus -työntekijät Laura Barck ja Janne Takala. Toisinaan kutsumme mukaan myös teemaan sopivia vieraita.

Keskustelu chateissa tapahtuu kirjoittamalla. Omaa kuvaa tai nimeä ei tarvitse jakaa, eikä yhteystietoja antaa edes meille järjestäjille. Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin auki ollessa).

Syyskauden ensimmäisessä teemassa puhutaan avun hakemisesta. Miksi kynnys siihen on usein korkea? Uskallammeko ottaa ulkopuolista apua vastaan? Keskustelussa jaetaan kokemuksia ja vinkkejä avun hakemisesta.

Ensimmäisen chatin salasana 29.8. on: uskallan!

Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla.

 

Chatin aikataulu syksyllä 2019:

 

to 29.8. Miten uskallan hakea ja ottaa vastaan apua

to 19.9. Huoli omasta alkoholinkäytöstä

to 31.10. Menetetyistä läheisistä

to 21.11. Lasinen lapsuus aikuisuudessa: sana on vapaa!

to 19.12. Joulunodotus-chat

 

Kellonaika on alustavasti aina 18.00 -20.00

Lämpimästi tervetuloa!