Fragile ─ särkyvää -näytelmä vierailulle Kuopioon

Lasinen lapsuus ja Kuopion kaupunginteatteri kutsuvat median edustajat teatteriesityksen lehdistötilaisuuteen tiistaina 24.10.2017 klo 12.

MEDIAKUTSU
 
Monet lapset ja nuoret saattavat kokea aikuisten alkoholinkäytön pelottavaksi, vaikka vanhemmat ovat omasta mielestään kohtuukäyttäjiä. Entä sitten lapset ja nuoret, joiden perheissä päihteet voittavat?

Kuopion kaupunginteatterissa 7. ja 8.11. vieraileva Fragile ─ särkyvää kertoo monen suomalaislapsen todellisuudesta.
 
Kuopion kaupunginteatteri ja Lasinen lapsuus kutsuvat median edustajat Fragile ─ särkyvää -teatteriesityksen lehdistötilaisuuteen tiistaina 24.10.2017 klo 12. Tilaisuus pidetään Kulttuuriareena 44:ssä (Kauppakatu 44, 70110 Kuopio).
 
Tilaisuudessa mukana esityksen tekijöitä (mm. käsikirjoittaja-ohjaaja Heikki Törmi) ja yhteistyökumppaneita, jotka kertovat sekä teoksesta että sen taustoista, lisäksi kuullaan Kuopion seudun nuorille suunnatuista tukipalveluista. Kuopion kaupunginteatterin tervehdyksen esittää teatterinjohtaja Pekka Laasonen.
 
Ennen tilaisuuden alkua ja tilaisuudessa on mahdollista ottaa valokuvia.  Lopuksi on mahdollisuus yksittäisille haastatteluille ja kuvauksille. Mediakuvia myös osoitteissa www.lasinenlapsuus.fi/medialle
 
TERVETULOA!
 
HUOM. tilaisuudessa tarjolla pientä suolaista sekä kahvia ja teetä. VP 20.10. mennessä osoitteella [email protected]
 
 
Fragile – särkyvää -esitykset Kuopion kaupunginteatterin Maria-näyttämöllä
ti 7.11.klo 19.15 ja ke 8.11. klo 12.15 ja klo 19.15
 
http://kuopionkaupunginteatteri.fi/ohjelmisto-vierailut/fragile-sarkyvaa