Hae aikuisten Lasinen lapsuus -nettivertaistukiryhmään! (Huom: Haku päättynyt)

Järjestyksessään toinen nettivertaisryhmä lasisen lapsuuden kokeneille aikuisille käynnistyy maaliskuussa!

 

Tuntuuko sinusta, että haluaisit keskustella lapsuuden kokemuksista ja niiden yhä aiheuttamasta kuormituksesta muiden samankaltaista kokeneiden kanssa?

Jos vastaus on kyllä, hyödyt varmasti ryhmään osallistumisesta!

Osallistumiseen tarvitset nettiyhteyden ja sen, että varaat itsellesi aikaa ryhmään ja siellä tapahtuvaan keskusteluun osallistumiseen. Kesto on kolme kuukautta, ja ryhmästä hyötyvät eniten ne, jotka voivat tuona aikana osallistua keskusteluun säännöllisesti. Paikalla ei kuitenkaan tarvitse olla tiettyyn kellonaikaan, vaan voit sovittaa ryhmässä olemisen omiin aikatauluihisi.

Ryhmän päätarkoitus on tarjota vertaistukea pärjäämistään pohtiville aikuisille. Tärkeintä on vapaa keskustelu ryhmäläisten kesken. Lisäksi puhumme noin viikoittain vaihtuvista teemoista. Mukana keskustelussa on myös kolme ohjaaja, joilla on osaamista kasvokkaisista ja netissä kokoontuvissa vertaisryhmistä, sekä runsaasti tietoa kodin alkoholinkäytön vaikutuksista ja seurausten kanssa pärjäämisestä. Yksi heistä on lasisen lapsuuden omakohtaisesti kokenut vertaisohjaaja.

Ryhmä toimii keskustelufoorumilla, joka näkyy vain 12 mukaan etukäteen valituille ryhmäläisille. Ryhmään voi osallistua etunimellä. Ryhmässä vaihdetaan kokemuksia vapaasti, ja mietitään kunkin ryhmäläisen tilannetta yhteisellä neuvokkuudella.

Toivottavasti saamme sinut mukaan!
Laura Barck, Janne Takala ja Tanni Karvonen

Hae ryhmään nettilomakkeella osoitteessa:
https://www.webropolsurveys.com/S/A8E283BC0DE03CBB.par

 

HUOM! HAKU PÄÄTTYY KE 22.2. KLO 16