Hae mukaan lasinen lapsuus ryhmään Turkuun

25.2. alkaa vertaistukiryhmä lasisen lapsuuden kokeneille alle 3-vuotiaiden lasten vanhemmille. Hae mukaan!

Kuvassa pieni lapsi, jonka molemmissa käsissä aikuinen.

Joka neljäs suomalainen on lapsuudessaan kokenut haittoja läheisen aikuisen päihteiden käytöstä. Haitat eivät tiivisty ainoastaan lapsuuteen, vaan niistä voi muodostua taakka myös aikuisena. Lapsuudenkodin haitallinen päihteiden käyttö haastaa usein myös omaa vanhemmuutta.

Lapsuudenkokemusten kanssa ei tarvitse jäädä yksin ja omaan hyvinvointiinsa ja jaksamiseensa voi vaikuttaa paljonkin. Myös omaan vanhemmuuteen voi saada tukea.  

Ryhmä vanhempien päihteiden käytöstä haittoja kokeneille, alle 3-vuotiaiden lasten vanhemmille alkaa Turussa 25.2.2020 ja päättyy 28.4. Ryhmä kokoontuu avopalveluyksikkö Oliviassa (Verkatehtaankatu 4 as 718). Ryhmä järjestetään yhteistyössä A-klinikkasäätiön ja Turun Ensikotiyhdistyksen kesken.  

Ryhmän pääpaino on vanhemmuuden ja arjen tuessa. Kysy lisätietoja tai ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä ryhmänohjaaja Sariin, [email protected](at)tuentu.fi. Osallistuminen on maksutonta ja mukaan mahtuu 8 ryhmäläistä. Lastenhoitoapu järjestyy ryhmäkertojen ajaksi tarvittaessa.

Vanhemmuutta tukevia vertaistukiryhmiä järjestetään vuoden 2020 kevään aikana Turun lisäksi myös Oulussa ja Kuopiossa. Lue lisää Lasinen lapsuus -ryhmistä tueksesi-osiosta.