en | sv | fi

Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia


Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia

header menu

Olet täälläOlet täällä


Haemme kehittämiskoordinaattoria

A-klinikkasäätiön kehittämisyksikössä avautuu haettavaksi kehittämiskoordinaattorin määräaikainen toimi

Haemme kehittämiskoordinaattoria Raha-automaattiyhdistyksen rahoittamaan Lasinen lapsuus -toimintaan, joka tähtää vanhempien päihteidenkäytöstä lapsille aiheutuvien haittojen vähentämiseen.

Tehtävään valittavalta edellytämme lastensuojelu- tai mielenterveystyön kokemusta, erityisesti työkokemusta päihde- ja/tai mielenterveysongelmaisten henkilöiden perheiden tai läheisten kanssa. Aiempi kokemus päihdehuollon ja lastensuojelun rajapinnassa toimimisesta on hyödyksi.

Sosiaali- ja terveysalan palveluverkostoiden hyvä tuntemus sekä kiinnostus toimia lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelevien ammattilaisten parissa ovat tehtävän menestyksellisen hoitamisen edellytys. Arvostamme myös verkkoviestinnän ja -tekniikan ymmärrystä, sekä itsenäistä työotetta.

Hakijalla tulee olla sosiaalialan korkeakoulututkinto.

Tarjoamme monipuolisen ja paljon ideointimahdollisuuksia sisältävän kokopäivätyön laajasti tunnetun Lasinen lapsuus -toiminnan kolmihenkisen työryhmän jäsenenä ja osana laajempaa työyhteisöä johtavassa päihdealan organisaatiossa, A-klinikkasäätiössä. Tehtävässäsi pääset edistämään lapsisensitiivisyyttä päihdehuollon kentällä.

Nyt haettava kehittämiskoordinaattorin paikka on toimivapaan sijaisuus. Toivottu alkamisaika olisi viimeistään 1.2.2017 kestäen vuoden 2017 loppuun. Palkkaus sopimuksen mukaan. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään osoittamaan 25.11.2016 mennessä sähköpostitse kehittämispäällikkö Marja Merikalliolle: marja.merikallio[at]a-klinikka.fi

 Tiedusteluihin vastaa Lasinen lapsuus -toiminnan projektipäällikkö Minna Ilva puh. 044 353 4932.
Lue lisää: a-klinikka.filasinenlapsuus.fi  ja varjomaailma.fi 

 

×