Haemme määräaikaista kehittämissuunnittelijaa

Lasinen lapsuus etsii vahvistusta tiimiinsä.

A-klinikkasäätiön keskustoimiston kehittämisyksikköön haetaan kehittämissuunnittelijaa toimivapaan sijaiseksi kahdeksan kuukauden mittaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.−31.10.2016. 

Kehittämissuunnittelija työskentelee Lasinen lapsuus -toiminnan parissa, ja hänen tehtäviinsä kuuluu mm. nuorille suunnatun varjomaailma.fi-sivuston ylläpito ja sisällöntuotanto; lastensuojelun sosiaalityön viitekehykseen nojaavan nettiauttamisen koordinointi sekä sivustolla että sosiaalisen median kanavissa; tapahtumajärjestelyt, materiaalitilausten hoito ja keväällä 2016 valmistuvan verkko-oppimisympäristön markkinointi. 

Perehtyneisyys nettiauttamiseen, nettisosiaalityöhön sekä sosiaalisen median eri kanaviin erityisesti 12−22-vuotiaiden kansalaisten näkökulmasta käsin on olennaista tehtävien hoitamisen kannalta. Työn hoitaminen edellyttää verkkosivujen julkaisujärjestelmien ja verkkotoimittamisen osaamista, sekä sosiaalisen median sisällöntuotannon, markkinoinnin ja tekniikan tuntemusta.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Eduksi lasketaan opintoja tai työkokemusta lastensuojelusta ja päihteidenkäyttäjien läheisten ennaltaehkäisevästä tai korjaavasta auttamistyöstä.  

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä mukavassa tiimissä maineikkaassa Lasinen lapsuus -toiminnassa.
Työpiste sijaitsee A-klinikkasäätiön keskustoimistolla osoitteessa Maistraatinportti 2, 00240 Helsinki.

Hakemukset ja CV:t palkkatoiveineen 15.2.2016 mennessä osoitetaan kehittämispäällikkö Marja Merikalliolle:[email protected]

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä puhelimitse Lasisen lapsuuden projektipäälliköltä Minna Ilvalta puh. 044 353 4932.