en | sv | fi

Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia


Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia

header menu

Olet täälläOlet täällä


Haku Lasinen lapsuus -nettiryhmään nyt auki! (Huom! Haku päättynyt 11.3. klo 17)

Haku A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus -työn järjestämään, ammatillisesti ohjattuun nettivertaisryhmään alkaa tänään!

Ryhmä tarjoaa annettujen teemojen käsittelyn ja ryhmäläisten vapaan keskustelun kautta vertaistukea arkeen. Ryhmässä käsiteltävien teemojen ja muun keskustelun lisäksi järjestämme ryhmä-chatteja, joissa voimme keskustella reaaliajassa.

Ryhmään mahtuu mukaan 10 osallistujaa ja siihen osallistuminen on maksutonta. Kaikki ryhmän toiminta toteutuu keskustelufoorumin välityksellä, joka näkyy vain etukäteen mukaan valitulle ryhmäläiselle. Keskusteluun osallistutaan omavalintaisella nimimerkillä.  

Maaliskuussa alkavan ryhmän kesto on 10 viikkoa (17.3.-29.5.). Hakuaika ryhmään päättyy maanantaina 11.3. klo 17. Ryhmästä hyötyvät eniten ne, jotka voivat tuona aikana osallistua keskusteluun säännöllisesti, joten varaathan itsellesi riittävästi aikaa ryhmään osallistumiseen. Paikalla ei tarvitse olla tiettyyn kellonaikaan (paitsi chateissa), vaan voit sovittaa ryhmässä olemisen omiin aikatauluihisi. 

Mukana keskustelussa on kaksi ohjaajaa: Lasinen lapsuus -työn koordinaattori Laura ja vertaisohjaaja Satu. Satulla on omakohtainen kokemus sekä lasisesta lapsuudesta että verkkoryhmään osallistumisesta.

 

 

 

×