en | sv | fi

Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia


Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia

header menu

Olet täälläOlet täällä


Lasinen lapsuuden chat-illat aikuisille jatkuvat!

Kuva auringonlasku järvellä

 

Vuonna 2018 hienosti rullaamaan lähteneet chat-iltamme jatkuvat tällä sivustolla läpi alkaneen vuoden!

Syksyllä puhuimme muun muassa lasisen lapsuuden vaikutuksista aikuisuudessa, myönteisistä lapsuusmuistoista, yhteydenpidosta ikääntyvän vanhemman kanssa, sekä ylisukupolvisten ketjujen katkaisemisesta. Samoilla linjoilla jatketaan myös tänä vuonna. Haluamme ensisijaisesti nostaa teemoiksi niitä aiheita, joista te haluatte puhua. Kunkin teeman alla tulee mahdollisuus puhua myös muista mieltä askarruttavista asioista.

Mukana keskustelussa ovat Lasinen lapsuus -työntekijät Laura Barck ja Janne Takala. Toisinaan kutsumme mukaan myös teemaan sopivia vieraita.

Keskustelu chateissa tapahtuu kirjoittamalla. Omaa kuvaa tai nimeä ei tarvitse jakaa, eikä yhteystietoja antaa edes meille järjestäjille. Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa).

Vuoden ensimmäinen teema on Uudenvuodenlupaus itselle. Teeman alla voimme yhdessä kehitellä ja vahvistaa itsellemme idean siitä, mitä voin tehdä voidakseni paremmin vuoden päästä kuin nyt. Muutkin teiltä nousevat aiheet ovat illan mittaan toivottuja ja tervetulleita. Mutta uudenvuodenlupauksista lähdetään matkaan! 

Ensimmäisen chatin salasana: lupaloistaa. Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla.

Chatin aikataulu keväällä:

ke 16.1. Uudenvuodenlupaus itselle
ke 13.2.
to 14.3.
ti 9.4.
ti 14.5.

Kellonaika on alustavasti aina 18.30 -20.30

Helmikuusta eteenpäin pidettävien iltojen teemat nousevat osallistujilta chateista, ja ne ilmoitetaan aina tällä sivustolla sekä Lasisen lapsuuden some-kanavissa.

 

 

 

 

×