Lasinen lapsuus aloittaa aikuisten chatit!

A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus aloittaa kesäkuussa uutena toimintamuotonaan aikuisten chatit.

A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus aloittaa uutena toimintamuotonaan aikuisten chatit. Chattien tarkoituksena on mahdollistaa vertaistukea mahdollisimman keveällä rakenteella. Keskusteluun osallistuminen ei vaadi rekisteröitymistä tai minkään henkilötiedon jakamista chatin ylläpitäjille tai ryhmäläisille. Näin uusi chat tarjoaa vaihtoehtoisen kanavan niille, jotka eivät halua osallistua aihepiiriin Facebook-ryhmiin tai rekisteröityä nettipalvelujen käyttäjiksi. Chatissa keskustellaan kirjoittamalla. Chatin yhdenaikainen läsnäolo luo ihan omanlaistaan yhteishenkeä.

Chateissa on jatkossa etukäteen ilmoitettuja illan teemoja. Perusaihe on aina vanhempien alkoholinkäytön vaikutukset omaan elämään, sekä asian kanssa pärjääminen. 

Keskusteluissa on mukana A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus -toiminnan työntekijöitä, ensimmäisessä illassa 27.6. klo 19-21 Laura Barck ja Janne Takala.

Liittymisohje:
Liity chattiin 27.6. klo 19 osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat. Salasana: juhannus. Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa.