en | sv | fi

Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia


Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia

header menu

Olet täälläOlet täällä


Lasinen lapsuus avaa kanavan nuorilta vanhemmille

A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus kysyy suomalaisilta nuorilta, mitä he haluavat sanoa vanhemmilleen näiden alkoholinkäytöstä. Kampanjan taustalla on ajatus tehdä yhdessä lapsuusmuistoista parempia.

Lasinen Lapsuus tarjoaa yhteistyössä Radio Helsingin kanssa mediatilaa lapsen ja nuoren ajatuksille kodin alkoholinkäytöstä. Kanava nuorilta vanhemmille -kampanja on käynnistynyt Radio Helsingin aalloilla ja Lasisen lapsuuden nettisivuilla 17.11.2015.

Aikuiset haluavat kasvattaa nuoristaan vastuullisia alkoholinkäyttäjiä täysi-ikäisyyden saavutettuaan. Kulkeeko viesti toisinpäin? Voiko nuori kysyä vanhemmaltaan: Oletko koskaan ajatellut, miltä juomisesi minusta tuntuu.

Lasinen lapsuus haluaa tarjota nuorille mahdollisuuden kertoa totuuksia, jakaa salaisuuksia, antaa neuvoja – tai osoittaa rakkauttaan – vanhemmilleen ääneen. Viestin voi toimittaa perille Lasinenlapsuus.fi -verkkopalvelun kautta.

Nuorten ajatuksia kerätään www.lasinenlapsuus.fi -osoitteessa kahden viikon ajan. Joulukuun ensimmäisellä viikolla Lasinen lapsuus ja Radio Helsinki aukaisevat mikrofonin ja välittävät nuorten viestit vanhemmille radiospoteissa, toimitetuissa ohjelmissa ja sosiaalisen median kanavissa.

Halukkaille nuorille arvotaan mahdollisuuksia tulla nauhoittamaan oma tai jonkun toisen kirjoittama viesti aikuisille Radio Helsingin toimitiloihin.

Kampanja on Lasten seurassa -vastuullisuusohjelman rahoittama ja sitä ovat toteuttamassa Havas Worldwide Helsinki ja Radio Helsinki.

#lasinenlapsuus #viestivanhemmalle

Lisätietoja:

Janne Takala, projektikoordinaattori, A-klinikkasäätiö / Lasinen lapsuus, puh. 050 362 9014, [email protected]

Minna Ilva, projektipäällikkö, A-klinikkasäätiö / Lasinen lapsuus, puh 044 3534 932, [email protected]

---

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu järjestö ja palveluntuottaja. Säätiö toimii hyvän arjen puolesta parantamalla päihdeongelmista kärsivien sekä heidän läheistensä asemaa.

 

×