Lasinen lapsuus -nettiryhmä aikuisille (HUOM: Haku päättynyt!

Tuntuuko sinusta, että haluaisit keskustella lapsuuden kokemuksista ja niiden yhä aiheuttamasta kuormituksesta muiden samankaltaista kokeneiden kanssa? Nettiryhmään osallistuminen on hyvä ensiaskel, jos olet miettinyt, tarvitsetko mahdollisesti ulkopuolista apua ja tukea.

Osallistumiseen tarvitset nettiyhteyden rauhallisessa paikassa sekä sen, että varaat itsellesi aikaa ryhmässä käytävään keskusteluun osallistumiseen. Kesto on 10 viikkoa, ja ryhmästä hyötyvät eniten ne, jotka voivat tuona aikana osallistua keskusteluun säännöllisesti. Paikalla ei kuitenkaan tarvitse olla tiettyyn kellonaikaan, vaan voit sovittaa ryhmässä olemisen omiin aikatauluihisi. Ryhmä alkaa 11.9. ja päättyy 17.11.

Ryhmän päätarkoitus on tarjota vertaistukea pärjäämistään pohtiville aikuisille. Tärkeintä on vapaa keskustelu ryhmäläisten kesken. Lisäksi ryhmässä on viikon välein vaihtuva teemakeskustelu. Mukana on kolme ohjaajaa, joilla on osaamista kasvokkaisista ja netissä kokoontuvista vertaisryhmistä, sekä runsaasti tietoa kodin alkoholinkäytön vaikutuksista ja sen seurausten kanssa pärjäämisestä. Yksi ohjaajista on lasisen lapsuuden omakohtaisesti kokenut vertaisohjaaja.

Ryhmä toimii keskustelufoorumilla, joka näkyy vain 12 mukaan etukäteen valitulle ryhmäläiselle ja ohjaajille. Ryhmään voi osallistua etunimellä tai nimimerkillä. Ryhmässä vaihdetaan kokemuksia vapaasti, ja mietitään kunkin ryhmäläisen tilannetta toinen toistaan neuvoen.

Haku ryhmään on päättynyt.