Lasinen lapsuus tiivistää yhteistyötä KokeNetin kanssa

KokeNetin palvelussa kokemusasiantuntijan neuvontaa voivat saada myös vanhempansa tai muun läheisensä alkoholinkäytöstä haittoja kokevat tai kokeneet aikuiset.

äiti halaa lasta, teksti "koko perhe kärsii"

 

Lasinen lapsuus rakentaa tulevana vuonna tiiviimpää yhteistyötä KokeNet-neuvontapalvelun kanssa. Myös KokeNet on A-klinikkasäätiön ylläpitämää toimintaa.

KokeNetin neuvontapalvelu tarjoaa maksutonta verkkoneuvontaa alkoholi-, peliriippuvuus sekä mielenterveyteen liittyviin ongelmiin. Kysyä voi omasta tai läheisen tilanteesta. KokeNetin palvelussa kokemusasiantuntijan neuvontaa voivat siis saada myös vanhempansa tai muun läheisensä alkoholinkäytöstä haittoja kokevat tai kokeneet aikuiset.

Neuvontapalvelun käyttäminen on anonyymia ja luottamuksellista. Palvelussa voi myös varata ajan Skypessä tapahtuvaan live-neuvontaan. Vastaajina toimivat koulutetut kokemusasiantuntijat, joilla on kokemusta päihteiden liikakäytöstä, peliongelmasta ja/tai mielenterveysongelmasta joko omakohtaisesti tai omaisena.

Rohkaisemme Lasinen lapsuus -sivujemme käyttäjiä kääntymään myös KokeNetin kokemusasiantuntijuuden puoleen mieltä askarruttavissa asioissa.  

Lue lisää: www.kokenet.fi