Lasinenlapsuus.fi uudistuu vuoteen 2020!

Lasinen lapsuus ottaa alkavan vuoden vastaan uudella ilmeellä!

Julkaisemme uuden nettisivustomme alkuvuodesta! Uusi sivusto tulee olemaan nykyiseen verrattuna ilmeltään huomattavasti keveämpi ja valoisampi. Toivomme, että tavoitamme yhä enemmän sivustosta hyötyviä käyttäjiä: omaa tilannettaan pohdiskelevia aikuisia, työssään avun tarvitsijoita kohtaavia ammattilaisia, oppilaitoksia opiskelijoineen, sekä kaikkia muita asiasta kiinnostuneita.

 

 

Panostamme  jatkossa enemmän sisällön elävyyteen. Julkaisemme useammin työstämme nousevia ajatuksia omalla etusivun palstallaan. Toivomme vilkasta keskustelua niiden tiimoilta!

Sivustolta tulee jatkossa löytymään tietoartikkelit nykyistä selkeämmässä muodossa. Sivu tarjoaa myös ideoita ja hyväksi havaittuja välineitä auttamistyön tueksi. Myös keskustelufoorumit sekä ohjatut nettiryhmät saavat valoisamman ilmeen. Odotammekin entistäkin myönteisempää vertaistuellisuutta myös keskusteluihin!

Aikuisille tulee suosittujen nettiryhmien ja ryhmä-chattien lisäksi tarjolle myös kahdenkeskinen ajanvarauksella toimiva nettikeskustelu, valinnan mukaan joko työntekijämme tai vertaisen kanssa. Nuorille vastaavia tukimuotoja tarjoava sivumme Varjomaailma.fi löytyy entistä vaivattomammin Lasinen lapsuus -sivun kainalosta. 

Haluamme sivuillamme luoda näkyvyyttä myös muiden toimijoiden sisällöille, joista sivustomme käyttäjät voivat hyötyä ‒ tukimuotoja, tutkimustietoa ja vastapainona myös elämyksellistä ja voimallistavaa kulttuuria. Sivulta löytyy jatkossakin myös materiaalia, jota jakamalla kuka vain voi osallistua lasista lapsuutta elävien tilanteen parantamiseen nyt ja tulevaisuudessa.

Tammikuussa julkaistavan sivumme ideointiin osallistui moni teistä sivuston käyttäjistä antamalla palautetta ja kehittämisehdotuksia suuressa kyselyssämme vuosi sitten. Vielä ei kuitenkaan ole liian myöhäistä vaikuttaa: Ehdotukset sisällöstä tai yhteistyöstä voit kertoa meille lomakkeella täällä: https://lasinenlapsuus.fi/yhteystiedot-ja-palaute

Vuodellwe 2020 on sovittuna ja suunnitteilla paljon uusia työmuotoja niin suoraan lasisesta lapsuudesta haittoja kokevien ihmisten auttamiseksi, kuin järjestöissä ja julkisissa palveluissa meidänkin kohderyhmämme hyväksi tehtävän työn tukemiseksi. Uusien sivujen myötä lähdemme uuteen vuoteen entistä kirkkaammin valoin!

Tavataan verkossa, täällä meillä!