en | sv | fi

Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia


Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia

header menu

Olet täälläOlet täällä


Mielenterveysmessuilla ke 18.11. yleisöluento Lasisesta lapsuudesta!

Lasinen lapsuus - Sirpaleinen mieli järjestää Mielenterveysmessuilla yleisöluennon vertaistuesta ja omien kokemusten jakamisesta.

Aamupäivän teemamme on mitä voi odottaa tulevaisuudelta, kun menneisyys ei tarjoa turvaa, eikä luottamusta parempaan.  Lähtökohdat eivät ole ne parhaimmat, mutta avaimet hyvään aikuisuuteen on omassa kädessä. Miten uskaltaa tulla näkyväksi, löytää rohkeutta auttaa itseään, ja tehdä se yhdessä toisten kanssa?

Kerromme ohjatuista vertaistukiryhmistä, joita on järjestetty niin kasvokkain kuin netissä. Ryhmissä on opeteltu tunnistamaan lapsuudenkokemusten kielteiset vaikutukset ja pärjäämään niiden kanssa.

Näyttelijä Heikki Törmi esittää kohtauksia elävästä elämästä. Suosittua Kokovartalofiilis-blogia pitävä, tv:stäkin tuttu toimittaja Ani Kellomäki kuvaa kuulijoille, miksi on alkanut puhua ”kaikesta siitä”, mistä olisi helpompi vaieta.

Yleisöluento Lasinen lapsuus - Sirpaleinen mieli: Tarinoita näkyväksi tulemisesta järjestetään keskiviikkona 18.11. salissa G klo 9:30-11:30, Wanhassa Satamassa.

Tämän vuoden messujen teemana on mielenhyvinvointia kokemuksella. Mielenterveysmessuista on kasvanut eri kansalais- ja ammattiryhmät kokoava vuosittainen suurtapahtuma, Helsingin Wanhaan Satamaan odotetaan 5 000 kävijää.  Lue lisää: 

mtkl.fi/palvelut/tapahtumat-ja-kurssit/mielenterveysmessut  

×