en | sv | fi

Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia


Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia

header menu

Olet täälläOlet täällä


Nettiryhmä nuorille alkaa 29.8.

Lasisen lapsuuden ylläpitämällä nuorten Varjomaailma-sivustolla järjestetään nettiryhmiä vanhempien tai muiden läheisten aikuisten alkoholinkäytöstä huolta ja haittoja kokeville nuorille. Seuraava kolme kuukautta kestävä ryhmä alkaa 29.8.2016. Noin 12 - 18-vuotiaille suunnatussa ryhmässä saa sekä vertaistukea että pääsee juttelemaan ja selvittelemään omaa tilannettaan kokeneiden ohjaajien kanssa. 

Keskustelujen lisäksi ryhmässä tehdään pieniä tehtäviä ja mietitään yhdessä, mikä konsti tai palvelu parhaiten auttaisi jatkossa kutakin ryhmäläistä. Ryhmän aikana järjestetään myös chat-iltoja, joissa pääsee juttelemaan muiden ryhmäläisten ja ohjaajien kanssa reaaliajassa. Osallistua ja kirjoittaa saa sen mukaan, mikä itsestä tuntuu hyvältä.

Mukaan ryhmään pääsee rekisteröimällä nimimerkin Varjomaailmaan ja ilmoittamalla sen joko sivuston inboxin kautta Varjomaailman ohjaajat -vastaanottajalle tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Täältä löytyy tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja tietoa ryhmistä. Lisätietoja voi kysyä myös sähköpostilla.

Vinkkaathan ryhmästä tutuille, tukea kaipaaville nuorille!
lämpimin terveisin syysryhmän ohjaajat Riikka, Leni ja Tuuli

P.s. Muista myös syyskuun puolivälissä alkava, ensimmäistä kertaa järjestettävä aikuisten ryhmä!

katumaisema ja teksti: "Varjomaailman nettiryhmä alkaa 29.8.!"

×