Nettiryhmä sijoitettuna olleille lasisen lapsuuden kokeneille alkaa! (HUOM: Haku päättynyt)

SOS-Lapsikylä ja Lasinen lapsuus järjestävät syksyllä 2017 ammatillisesti ohjatun nettivertaisryhmän sijaishuollossa kasvaneille, lapsuudenkodin alkoholinkäytön seurauksista yhä haittoja kokeville aikuisille.

Hae sijoitettuna olleiden aikuisten Lasinen Lapsuus -nettivertaistukiryhmään!

Haluatko keskustella lapsuuden kokemuksista ja niiden yhä aiheuttamasta kuormituksesta vertaisryhmässä?

Jos vastaus on kyllä, hyödyt varmasti ryhmään osallistumisesta!

A-klinikkasäätiön Lasinen Lapsuus ja SOS-Lapsikylä ry:n Ylitse -projekti järjestävät syksyllä 2017 ammatillisesti ohjatun nettivertaisryhmän sijaishuollossa kasvaneille, lapsuudenkodin alkoholinkäytön seurauksista yhä haittoja kokeville aikuisille.

Ryhmä tarjoaa annettujen teemojen käsittelyn ja ryhmäläisten vapaan keskustelun kautta vertaistukea arkeen.

Osallistuminen on maksutonta ja edellyttää ainoastaan toimivan nettiyhteyden. Kaikki ryhmän toiminta toteutuu keskustelufoorumin välityksellä, joka näkyy vain 10 mukaan etukäteen valitulle ryhmäläiselle ja ohjaajille. Keskusteluun voi osallistua halutessaan pelkällä etunimellä tai nimimerkillä.  

Syyskuussa alkavan ryhmän kesto on kolme kuukautta. Ryhmästä hyötyvät eniten ne, jotka voivat tuona aikana osallistua keskusteluun säännöllisesti. Huomioithan, että varaat itsellesi riittävästi aikaa ryhmään osallistumiseen. Paikalla ei kuitenkaan tarvitse olla tiettyyn kellonaikaan, vaan voit sovittaa ryhmässä olemisen omiin aikatauluihisi. Ryhmä alkaa maanantaina 18.9. ja päättyy perjantaina 8.12.

Mukana keskustelussa on kolme ohjaajaa, joilla jokaisella on kokemusta lastensuojelun kentällä toimimisesta ja lastensuojeluasiakkuuden mukanaan tuomasta erityisyydestä. Yksi heistä on vertaisohjaaja, jolla on omakohtainen kokemus sijaisperheessä kasvamisesta. Ryhmää ohjaavat Sanna Voutilainen (SOS-Lapsikylä, erityistyöntekijä ja sosionomi), Onni Westlund (Pesäpuu ry, sosionomi opiskelija ja vertaisohjaaja) sekä Oskari Savisalo (toimintaterapeutti (ylempi AMK), SOS-Lapsikylä, Ylitse-projektin projektikoordinaattori)

Haku ryhmään on päättynyt.