Nettiryhmä sote-alan ammattilaisille

Oletko lasisen lapsuuden elänyt sote-alan työntekijä? Tule pohtimaan taustasi vaikutuksia työhösi ja arkeesi!

Oletko sosiaali- ja terveysalalla työskentelevä ammattilainen, joka eli lasisen lapsuuden? Mietitkö, millä tavoin lapsuuden jäljet näkyvät työssäsi? Entä koetko työn ulkopuolella haasteita tai huolta jaksamisestasi? 

Omissa kokemuksissa voi olla paljon ammatti-identiteettiä ja osaamista vahvistavia tekijöitä. Tiedostamattomina ja käsittelemättöminä ne voivat kuitenkin olla myös kuormittavia. Auttamistyössä toimivienkin voi olla vaikeata puhua omasta taustastaan. Oma työ voi olla jopa este uskallukselle ja mahdollisuuksille hakea itselleen apua kotipaikkakunnalla. 

Jos edellä kuvatut ajatukset ovat tuttuja, voisit hyötyä osallistumisesta ohjattuun anonyymiin verkkovertaisryhmäämme. Ryhmässä mietitään yhdessä lapsuuden kokemusten vaikutuksia nykypäivään. Miten tänä päivänä voisi lisätä omaa hyvinvointiaan ja vahvistaa omia voimavarojaan. 

Hae mukaan to 12.9.- ti 17.9. tälle nettisivulle aukeavassa haussa. Ryhmä alkaa 7. lokakuuta ja loppuu 14. Joulukuuta. Mukaan mahtuu vain 10 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Laita hakuaika ylös kalenteriisi!