Pohditaan parisuhteita!

Vuoden toisen LL-chatin aiheena 13.2. klo 18.30 alkaen on lasinen lapsuus & parisuhde kauneuksineen ja koitinkivineen

Vuonna 2018 hienosti rullaamaan lähteneet chat-iltamme jatkuvat tällä sivustolla läpi alkaneen vuoden!

Vuoden ensimmäinen teema oli Uudenvuodenlupaus itselle ja keskustelu oman hyvinvoinnin lisäämisestä oli varsin vilkasta ja antoisaa. Kyselimme tammikuun chattaajilta toiveita aiheeksi helmikuun chattiin. Päädyimme yhteistuumin, että helmikuussa keskustellaan parisuhteesta - kaikista niistä voimaannuttavista tekijöistä ja toisaalta vaikeuksista, joita suhteisiin voi liittyä, kun itsellä ja/tai toisella osapuolella on kokemuksena myös lasinen lapsuus. 

Muutkin teiltä nousevat aiheet ovat illan mittaan toivottuja ja tervetulleita! Syksyllä puhuimme muun muassa lasisen lapsuuden vaikutuksista aikuisuudessa, myönteisistä lapsuusmuistoista, yhteydenpidosta ikääntyvän vanhemman kanssa, sekä ylisukupolvisten ketjujen katkaisemisesta.

Mukana keskustelussa ovat Lasinen lapsuus -työntekijät Laura Barck ja Janne Takala. Toisinaan kutsumme mukaan myös teemaan sopivia vieraita.

Keskustelu chateissa tapahtuu kirjoittamalla. Omaa kuvaa tai nimeä ei tarvitse jakaa, eikä yhteystietoja antaa edes meille järjestäjille. Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa).

Chatin salasana on rakkaushauras. Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla.

 

 

Chatin aikataulu keväällä:

ke 16.1. Uudenvuodenlupaus itselle
ke 13.2. Pohditaan parisuhdetta
to 14.3.
ti 9.4.
ti 14.5.

Kellonaika on alustavasti aina 18.30 -20.30

Helmikuusta eteenpäin pidettävien iltojen teemat nousevat osallistujilta chateista, ja ne ilmoitetaan aina tällä sivustolla sekä Lasisen lapsuuden some-kanavissa.