Sivustokyselymme tulokset valmiit! Arvonta suoritettu!

Lasinen lapsuus -sivuston kävijäkysely on päättynyt. Vastauksia tuli runsaasti, joten saamme mielipiteistänne erinomaisen pohjan ensi vuonna tapahtuvaan sivu-uudistukseemme!

Lasinen lapsuus -sivuston kävijäkysely on päättynyt. Vastauksia tuli runsaasti, joten saamme mielipiteistänne erinomaisen pohjan ensi vuonna tapahtuvaan sivu-uudistukseemme! Kiitos paljon! 

Alla tietoa päätuloksista!

 

 

Kyselyn mukaan sivuston käyttäjistä n. 40% on vieraillut sivuilla omien lapsuudenkokemustensa takia. Erilaisia aihepiiriin työssään törmääviä ammattilaisia ja opiskelijoita on puolestaan kumpiakin noin neljännes kävijöistä. Pyrimme parantamaan ja selkeyttämään kaikille näille pääkäyttäjäryhmillemme tarkoitettuja sisältöjä. Sivustolla käytiin ensisijaisesti etsimässä tietoa kodin alkoholinkäytön vaikutuksista lapsiin ja myös vielä aikuisuuteen. Muut yleiset syyt vierailla sivustolla olivat vertaistuen etsiminen ja halu löytää välineitä omaan työhön. 

Kysytyissä aihekokonaisuuksissa saimme teiltä yleisemmin arvosanaksi "Melko hyvä". Kuitenkin vain viidennes vastaajista piti sivustoa erittäin hyvänä "antamaan tietoa opetuksen tueksi", "antamaan tietoa asiakastyön tueksi" tai "antamaan työvälineitä asiakastyöhän" . Lupaamme parantaa kaikkia näitä osa-alueita oleellisesti! 

Sivustollle toivottiin myös enemmän blogeja, kolumneja ja vertaistarinoita! Nämä ovat hyviä ajatuksia, koska aktiivinen päivittäminen on viime vuosina keskittynyt enemmän uutisointiin. Olemme mielellämme käytettävissä myös teidän ajatustenne julkaisemiselle, eli yhteydenotot ovat tervetulleita: [email protected]  

Lisäksi toivottiin paikallisten apu- ja tukimuotojen laajempaa esittelyä: haaste, johon pyrimme ideoimaan ratkaisuja! Tukea vanhempien päihteidenkäytöstä kärsiville henkilöille, olivat he lapsia tai jo aikuisia, tarjoavia toimijoita kutsumme myös ilmoittamaan meille toiveesta saada oma palvelu näkyviin Lasinen lapsuus -sivulla 

Sivusto tulee myös olemaan ulkoasultaan valoisampi ja siten toivoa herättelevämpi. Viime vuosien kokemukset työssämme ovat osoittaneet entistäkin selkeämmin, että toivolle on aina sijaa ja katetta! 

Kävijäkyselyn palkinto (Polar A 370 Fitness tracker) arvottiin tänään.  Onnettaren suosikkiin otettiin jo yhteyttä. 

 

 

Kiitämme lämpimästi kävijöitämme. Nähdään netissä myös ensi vuonna - uudistetuilla sivuilla!