Sote-ammattilaisten nettivertaisryhmä alkaa. Haku auki nyt!

Koitko lasisen lapsuuden? Toimitko nyt kohtaamistyössä sote-alalla? Hae 10 viikkoa kestävään nettivertaisryhmäämme!

Oletko sosiaali- ja terveysalalla työskentelevä ammattilainen, joka eli lasisen lapsuuden? Herättääkö kohtaamistyön tekeminen sinussa paljon ajatuksia? Mietitkö, millä tavoin lapsuuden jäljet näkyvät työssäsi? Entä koetko työn ulkopuolella haasteita tai huolta jaksamisestasi?

Omat lapsuudenkokemukset voivat vahvistaa ammatti-identiteettiä ja osaamista. Tiedostamattomina ja käsittelemättöminä omat kokemukset voivat kuitenkin olla myös kuormittavia. Kohtaamistyötä tekevänkin voi olla vaikeata puhua omista huolistaan ja tarpeistaan. Oma työ voi olla jopa este uskallukselle ja mahdollisuuksille hakea itselleen apua kotipaikkakunnalla.

Jos edellä kuvatut ajatukset ovat tuttuja, voisit hyötyä osallistumisesta ohjattuun anonyymiin verkkovertaisryhmäämme. Ryhmässä mietitään yhdessä lapsuuden kokemusten vaikutuksia nykypäivään. Miten nyt aikuisena voisi lisätä omaa hyvinvointiaan ja vahvistaa omia voimavarojaan.

Ryhmässä työskennellään viikoittain vaihtuvien teemojen parissa. Lisäksi vapaa keskustelu ryhmäläisiä mietityttävistä aiheista on erittäin tervetullutta. Ryhmän keskusteluista nousevat tarpeet ja toiveet huomioidaan myös viikkoteemoissa.

Haku on auki nyt ja sulkeutuu tiistaina 17.9. klo 23.

Täytä hakemus täällä: HAKEMUSLOMAKE

Ryhmä alkaa 7. lokakuuta ja loppuu 14. Joulukuuta. Mukaan mahtuu 10 kohtaamistyön tekijää. Ryhmään kannattaa hakea, mikäli pystyt panostamaan siihen viikoittain muutamia tunteja ajastasi. Ryhmään voi päsääntöisesti osallistua itselleen parhaiten sopivina kellonaikoina. Lisäksi ohjelmaan kuuluu yhtäaikaista läsnäoloa edellyttävä chat arki-iltaisin n. kahden viikon välein.

Ryhmä perustuu vertaistukeen. Keskustelua ohjaavat Lasinen lapsuus -työntekijä Janne Takala ja vertaisohjaaja Tanni Karvonen.