Tiistaina 30.10 keskustellaan vanhemman päihdekuolemasta

Chatin aiheena vanhemman kuolemaan liittyvät kokemukset.

Keskustellaan vanhemman päihdekuolemasta!

Onko vanhempasi kuollut päihteisiin? Mitä kaikkea menetys on sinulle merkinnyt? Millaisia kokemuksia vanhemman kuolemaan liittyi? Perheenjäsenen päihteisiin liittyvästä kuolemasta aiheutuvista asioista voi olla vaikea puhua, jolloin asian herättämiin tunteisiin ei saa tarpeeksi tukea. Tule mukaan keskustelemaan aiheesta vanhemman kuoleman kokeneiden kanssa!

Mukana keskustelussa Lasisen lapsuus -työntekijöiden Laura Barckin ja Janne Takalan lisäksi Päihdekuolema ja vaiettu suru -kirjan toimittaja Katariina Hänninen Sininauhaliitosta.

Liity chattiin 30.10. klo 18.30 osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat .
Salasana on vaiettumenetys.

Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla.

Pyhäinpäivänä 3.11.2018 avautuu osoitteessa www.vaiettumenetys.fisivusto läheisensä menettäneiden kokemuksille. Sivustolle voi sytyttää tähden symboloimaan päihteisiin kuollutta läheistä. Lisäksi voi kirjoittaa viestin, läheiseen liittyvän muiston tai kertoa koko tarinan. Kokemuksen voi jakaa myös somessa tunnuksella #vaiettumenetys.