en | sv | fi

Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia


Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia

header menu

Olet täälläOlet täällä


Tule meille töihin: Kehittämissuunnittelijan paikka auki!

piirroskuva nuorten chatista

Haemme kehittämissuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen A-klinikkasäätiön keskustoimistolle. Kehittämissuunnittelija vastaa Varjomaailma-verkkopalvelusta, joka on suunnattu vanhempiensa päihteidenkäytöstä haittoja kokeville nuorille, sekä toiminnan kehittämisestä. Varjomaailma (varjomaailma.fi) on osa Lasinen lapsuus -työtä (lasinenlapsuus.fi).

Varjomaailman tavoitteena on rohkaista nuoria puhumaan vanhempiensa juomisesta sekä hakeutumaan avun, vertaistuen ja palveluiden piiriin. Tehokkaita keinoja ovat Varjomaailman omat, matalan kynnyksen nimettömät verkkopalvelut, kuten nettivertaisryhmät, chatit ja nimetön nettineuvonta. Näiden lisäksi tärkeä tavoite on lapsia ja nuoria työssään kohtaavien sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten osaamisen vahvistaminen.

Kehittämissuunnittelijan tehtäviin kuuluu mm. kesällä järjestettävän nettivertaisryhmän koordinointi ja toisena ohjaajana toiminen, nuorten ohjaustyö yksilö- ja ryhmächateissa, nettineuvontaan vastaaminen, verkkosivuston uudistustyöhön osallistuminen, sivuston ylläpito ja sisällön kehittäminen, tiedon tuottaminen, markkinointi ja viestintä (erityisesti some) sekä nuoria kohtaavien ammattilaisten kouluttaminen.

Odotamme hakijalta kokemusta nuorten parissa tehtävästä työstä – myös verkkoympäristössä –, tietoa ja kiinnostusta päihde- ja riippuvuusteemoihin sekä nuorten palvelujärjestelmän tuntemusta. Eduksi luetaan kokemus kouluttamisesta, vertaistukiryhmän ohjaamisesta sekä yleisesti verkkotyöstä ja nuorille suunnatun verkkotyön kehittämisestä.

Kehittämissuunnittelijan tehtävässä tarvitaan kykyä itsenäiseen työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä erinomaista kirjallista ilmaisua. Lisäksi toivomme hakijalta verkkotyöskentelyn ja sosiaalisen median taitoja (Facebook, Instagram, Youtube). Tehtävään edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työssä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa ja tarkkuutta.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn nuorekkaassa ympäristössä kivassa tiimissä. Ensisijainen työpiste sijaitsee A-klinikkasäätiön keskustoimistolla Helsingin Pasilassa. Määräaikainen tehtävä alkaa mahdollisimman pian, viimeistään 6.5.2019 ja kestää 31.1.2020 asti. STEA-rahoituksen varmistuttua tehtävää voidaan mahdollisesti jatkaa 31.1.2021 asti. 

Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ja cv toivotaan 5.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Haastattelut järjestetään viikolla 15.

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Ilva, Lapsuus ja perheet -tiimiesimies p. 044 3534 932 [email protected]

×