en | sv | fi

Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia


Tehdään yhdessä lapsuusmuistoista parempia

header menu

Olet täälläOlet täällä


Varjomaailma-nettiryhmä alkaa 31.8. - ilmoittaudu mukaan nyt!

Varjomaailman keskustelufoorumilla, eli Varjofoorumilla, toimii 12–18-vuotiaille, läheisten aikuisten juomisesta huolestuneille nuorille suunnattuja nettivertaisryhmiä. Kolmen kuukauden mittaisia ryhmiä järjestetään 2-4 kertaa vuodessa ja niitä ohjaa kerrallaan kolme sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tällä kertaa ryhmässä on mukana myös miesohjaaja.

Seuraava ryhmä järjestetään ajalla 31.8.-29.11.2015, ja kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Varjomaailma-ryhmät tapaavat vain netissä, ja niissä toimitaan nimimerkin suojissa. Ryhmissä keskustellaan vanhempien päihteidenkäytöstä ja muista mieltä askarruttavista asioista yhdessä muiden samassa tilanteessa elävien nuorten kanssa. Keskustelu on luottamuksellista ja sitä voivat seurata vain ryhmän jäsenet. Apuna ryhmäkeskustelussa käytetään pieniä viikkotehtäviä, ja lisäksi järjestetään chat-iltoja.

Aiemmin ryhmiin osallistuneet nuoret ovat kertoneet, että on ollut hienoa huomata, etteivät he olekaan ainoita, joiden kotona on vaikeaa. Lisäksi he ovat saaneet tietoa siitä, mistä juuri heidän kannattaisi hakea apua netin itselleen.

Ryhmiin osallistuminen on helppoa!

Luo ensin tunnus Varjomaailmaan klikkaamalla sivuston oikeasta ylälaidasta löytyvää  "Kirjaudu"-painiketta. Syötä lomakkeeseen pyydetyt tiedot ja keksi itsellesi nimimerkki, josta sinua ei voi tosielämässä tunnistaa.

Se oli siinä! Varjofoorumin oikeasta ylälaidasta löydät viestit-nappulan, josta avautuu on oma inboxisi. Lähetä sitä kautta ilmoittautumisviesti Varjomaailman ohjaajien yhteiseen inboxiin, jonka nimi on "Varjomaailman ohjaajat". Kerro viestissä, että haluat tulla mukaan nettiryhmään, ja vielä ikäsi sekä sukupuolesi. Kerro myös, mistä kautta kuulit Varjomaailman ryhmistä.

Voit laittaa viestiin mukaan myös kysymyksiä tai muita tiedusteluja. Vastaamme ilmoittautumisviestiisi ja mahdollisiin kysymyksiisi parin arkipäivän sisällä. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteessa varjomaailma @ a-klinikka .fi.

Varjomaailmaan aikuiset toivottavat sinut lämpimästi mukaan ryhmään!

×