Aikuisten Lasinen lapsuus -nettiryhmän haku auki vielä viikon loppuun!

Kymmenen viikon kestoinen ohjattu nettivertiasryhmämme alkaa taas syyskuussa. Hakijoita on kivasti, mutta vielä on muutama paikka ryhmään haettavana!

 

Juotiinko kotonasi lapsuudessasi haitallisesti? Oletko ehkä ajatellut, että nykyiset haasteet voisivat johtua osittain lapsena kokemastasi? Jos vastasit kysymyksiin mielessäsi kyllä, saattaisit hyötyä osallistumisesta nettivertaisryhmäämme!

Ryhmässä etsitään yhdessä välineitä pärjätä lapsuuden kuorman kanssa aikuisuuden haasteissa. Ryhmän aikana käsittelemme hyvinvointia ja sen esteitä, omien voimavarojen tunnistamista, erilaisia tuen muotoja, ongelmien ylisukupolvisen kierteen katkaisua, omien rajojen kunnioittamista, sekä sosiaalisen elämän vaikeuksia ja rikkauksia.

Ryhmä on anonyymi. Keskustelu käydään kirjoittamalla ulkopuolisilta suljetulla foorumilla, sekä viikottaisissa iltaan ajoittuvissa live-chateissa. Ryhmän kesto on 10 viikkoa (6.9.-12.11.) ja mukaan mahtuu 12 ryhmäläistä. Hakijoita on yleensä runsaasti, joten mukaan kannattaa hakea, mikäli tunnet juuri nyt olevan elämässäsi hyvä ajankohta ja mahdollisuus panostaa aikaa lasisen lapsuuden vaikutusten pohtimiseen.

Hakuaika päättyy 29.8. klo 16 ja valinnoista ilmoitamme meilitse 30.8. alkavalla viikolla. Valinnoissa joudumme valitettavasti yleensä käyttämään harkinnan lisänä arvontaa. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaamme 23.8. alkavalla viikolla. Niitä voi lähettää osoitteeseen [email protected]

Osallistuminen on maksutonta. Ryhmän ohjaavat kokeneet nettityöntekijät Janne Takala (VTM, sosiaalikasvattaja) ja Satu Ketonen (KM, vertaisohjaaja). 

Ryhmästä saat eniten irti, jos varaat aiheiden pohtimiseen ja ajatustesi kirjoittamiseen noin pari tuntia viikossa. Teemoja voi pohtia omaan tahtiin kellonajasta riippumatta. Lisäksi ryhmän aikana järjestetään noin viikottain live-keskustelu (chatissa kirjoittamalla), joka sijoittuu arki-iltaan 18 ja 21 välille ja kestää 90 minuuttia.

Pysyäksesi hyvin mukana ryhmässä osallistuminen myös live-keskusteluihin olisi tärkeätä. Mieti siis, onko sinulla juuri nyt elämässä oikea hetki suunnitella kanssamme askelia kohti valoisampaa elämää.

Hakulomakkeeseen: https://link.webropol.com/s/lasinenlapsuusnettivertaisryhma

Toivottavasti löydät rauhallisen hetken pohtia elämääsi ja tulevaisuuttasi hakemusta täyttäessäsi!

terveisin, Janne ja Satu

 

Ohjatun nettivertaisryhmän järjestää A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus -työ