Aikuisten Lasinen lapsuus -nettiryhmän haku auki! (EDIT 8.3.: RYHMÄ TÄYNNÄ)

Aikuisten nettiryhmämme haku on nyt avoinna! (PÄIVITYS 8.3.: RYHMÄ TÄYNNÄ)

Juotiinko kotonasi lapsuudessasi haitallisesti? Oletko ehkä ajatellut, että nykyiset haasteet voisivat johtua osittain lapsena kokemastasi? Jos vastasit kysymyksiin mielessäsi kyllä, saattaisit hyötyä nettivertaisryhmäämme osallistumisesta!

Ryhmässä etsitään yhdessä välineitä pärjätä lapsuuden kuorman kanssa aikuisuuden haasteissa. Ryhmän aikana käsittelemme hyvinvointia ja sen esteitä, omien voimavarojen tunnistamista, erilaisia tuen muotoja, ongelmien taustoja ja ylisukupolvisen kierteen katkaisua, omien rajojen kunnioittamista, sekä sosiaalisen elämän vaikeuksia ja rikkauksia.

Ryhmä on anonyymi. Keskustelu käydään kirjoittamalla omaan tahtiin ulkopuolisilta suljetulla foorumilla sekä iltaan ajoittuvissa yhteisissä live-chateissa. Ryhmän kesto on 10 viikkoa (14.3.-20.5.) ja mukaan mahtuu noin 12 ryhmäläistä. Hakijoita on yleensä runsaasti, joten mukaan kannattaa hakea, mikäli tunnet juuri nyt olevan elämässäsi hyvä ajankohta ja mahdollisuus panostaa aikaa lasisen lapsuuden vaikutusten pohtimiseen! Valitsemme mukaan hakujärjestyksessä sellaisia henkilöitö, joiden uskomme aiempien ryhmien perusteella hyötyvän osallistumisesta.

Osallistuminen on maksutonta. Ryhmän ohjaavat kokeneet nettityöntekijät Janne Takala (VTM, sosiaalikasvattaja) ja Satu Ketonen (KM, vertaisohjaaja). 

Ryhmästä saat eniten irti, jos varaat aiheiden pohtimiseen ja ajatustesi kirjoittamiseen noin pari tuntia viikossa. Teemoja voi pohtia omaan tahtiin kellonajasta riippumatta. Lisäksi ryhmän aikana järjestetään noin viikottain live-keskustelu, jonka kesto on 90 minuuttia. Pysyäksesi hyvin mukana ryhmässä osallistuminen myös näihin live-keskusteluihin olisi tärkeätä. Mieti siis, onko sinulla juuri nyt elämässä oikea hetki panostaa aikaa tulevaisuuteesi. Ryhmän alustava chat-aikataulu:

pe 18.3.
ti 29.3
to 7.4.
pääsäisviikoilla ei chattia, vaan hieman laajempi teematehtävä foorumilla.
ti 26.4.
ke 4.5.
to 12.5.
pe 20.5.

90 minuutin kestoinen chat sijoittuu klo 18-21 välille näinä iltoina.

Hakulomakkeeseen: https://link.webropol.com/s/kevatryhma22

Toivottavasti löydät rauhallisen hetken pohtia elämääsi ja tulevaisuuttasi hakemusta täyttäessäsi!

terveisin,
Janne ja Satu

Ohjatun nettivertaisryhmän järjestää A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus -työ

 


kuva: Taneli Lahtinen / Unsplash