CHAT TO 10.9. "Viha"

Aikuisten Lasinen lapsuus -teemachatit jatkuvat kohti syksyä! Vuoden 14. chatin aiheena on viha.

Saako ikääntyviä tai jo menehtyneitä vanhempia kohtaan tuntea vihaa kaikesta koetusta? Entä voiko samaa henkilöä sekä vihata ja rakastaa? Miten ristiriitaisten tunteiden kanssa voi pärjätä? Kenties vihaammekin kokemiamme vääryyksiä ja elämän epäreiluutta ihmisten sijaan. Kanavoituuko viha ja vihaisuus myös muihin asioihin elämässäsi, tai kääntyykö se myös itseäsi kohtaan? 

Paljon kysymyksi vihasta! Jos häilyvät mietteet tuntuvat yhtään tutuilta, tule keventämään vihan painolastia kanssamme! Vaihdetaan kokemuksia, ajatuksia ja vinkkejä - aikuisten kesken. 

Teemaa ehdotti edellisessä chatissamme yksi osallistujista - lämmin kiitoksemme! Chatissa voi joka kerta ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään to 10.9. klo 18-20.
Salasanamme on tuolloin: vapautus

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa).

Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana chatissa Lasinen lapsuus -työntekijä Janne Takala sekä vertaiskeskustelija Satu.

Olet lämpimästi tervetullut!

 


kuva: Veikko Venemies/Unsplash