CHAT TO 14.10. "Pelko"

Lasinen lapsuus -chatissa puhuttaa seuraavaksi pelko!

Lapsuusajan turvattomuus heijastuu usein aikuisuudessa vaikeutena luottaa siihen, että elämä kannattelee. Voimme murehtia asioita, jotka eivät millään tavalla ole oman vaikutusvaltamme alla. Toisinaan taas omaan elämään ja tulevaisuuteen liittyvät huolet saavat liian isot mittasuhteet. Jonkun pelot liittyvät nykyhetkeen arkea ja sosiaalista kanssakäymistä vaikeuttaen. Osa peloista voi olla myös traumaperäisiä ja siksi käsittelemättöminä hallitsemattomilta tuntuvia.

Jutellaan siis chatissa peloista! Mitkä ovat sinun pelkojasi, joiden ajattelet johtuvan lapsuudenajan vaillejäämisestä tai kaltoinkohtelusta? Löydämmekö keskustelemalla viisautta siihen, miten pelot ja huolet saisi asetettua realistiseen mittakaavaan? Miten pelkoja voi sietää tai vähentää, miten niiden vaikutukset oppisi hallitsemaan?

Jos nämä kysymykset ovat sinulle tuttuja tai aihe kiinnostaa muuten, tule mukaan chattaamaan! Jaetaan kokemuksia, neuvoja ja huolia – aikuisten kesken! 

Teemaa ehdotti viimme kerralla mukana ollut chattaaja. Kiitämme häntä hyvästä aiheesta!

Chatissa voi joka kerta ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään to 14.10. klo 18-20.
Salasanamme on tuolloin: rokansyöjä

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana chatissa ovat Lasinen lapsuus -työntekijä Janne Takala ja vertaiskeskustelija Satu, sekä tutustumassa uudet ohjaajat Johanna ja Elina.

Olet lämpimästi tervetullut!

Tarjoamme myös kahdenkeskistä chat-keskustelumahdollisuuksia työntekijämme tai osaavan vertaisen kanssa. Lue lisää ja varaa rohkeasti oma aikasi: https://lasinenlapsuus.fi/tukea/aikuisten-yksilo-chat


kuva: Veikko Venemies / Unsplash