CHAT 16.12. Joulurauha?

Juttelemme jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan joulun alla aikuisten chatissamme jouluajan herättämistä tuntemuksista.

Jollakin lapsuuden joulumuistona häilyy erityisen vaikea aika. Yksinäisyys läheisten keskuudessa voi olla hyvin lohduton kokemus. Yksittäiset ikävät tapahtumat saattavat jäädä joulumuistoihin loppuelämäksi.

Toisilla jouluihin kuului myös hyvyys. Vanhemmat ovat saattaneet pystyä kunnnioittamaan perheen juhlaa, ja lapsi on saanut suloisenkarhean muistutuksen siitä, miten asiat voisivat olla arjessakin.

Ja monella joulujen haasteet ovat läsnä myös tässä päivässä. Vanhemmat saattavat yhä ikääntyneinäkin kuormittaa tai lapsuusmuistoihin liittyy liikaa draamaa ja traumaa, että kokisi aihetta joulua iloita nytkään.

Tule mukaan miettimään yhdessä menneitä ja tulevia jouluja. Jutellaan ja rakennetaan ihan omia hyvänmielen joulutraditioita! Ja ollaan rauhassa pieni hetki.

Chat järjestetään to 16.12. klo 18-20.

Salasanamme on tuolloin: lapsentähti

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain aukiollessa).

Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana chatissa vertaiskeskustelijat Satu ja Johanna. 

Olet lämpimästi tervetullut!


kuva: Veikko Venemies / Unsplash