CHAT 16.3. Avun hakeminen

Miten löytää apua ja tukea, jos lasinen lapsuus yhä aikuisena vaatii selvittelyä?

Tuen hakemiselle voi olla hyvin monenlaisia esteitä. Usein emme tiedä tai oikein osaa edes kuvitella, millaisesta ammatillisesta tai vertaisten tarjoamasta tuesta voisi olla hyötyä omien lapsuudenkokemusten käsittelystä. Kun ongelma ei ole helposti diagnosoitava eivätkä koetut oireet ole yksiselitteisiä ja selkeitä, tuntuu helposti siltä, kuin omat ongelmat valuisivat läpi palveluiden turvaverkon. Myös omien ongelmien tai toisaalta omien oikeuksien vähättely voi estää avun hakemisen.

Jutellaan chatissa siitä, milloin on syytä hakea apua ja millaista se apu voisi olla. Jos olet avun piirissä, riittääkö nykyinen tukimuoto sinulle? Mitä kaikkea tukea lasisesta lapsuudesta yhä kärsiville on ylipäätään olemassa? Jaetaan chatissa kokemuksia ja vaihdetaan ideoita!

Chat järjestetään ke 16.3 klo 18-20.

Salasanamme on tuolloin: oikeuteni

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain aukiollessa).

Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana chatissa Lasisen lapsuuden työntekijä Janne Takala. 

Olet lämpimästi tervetullut!
 


kuva: Veikko Venemies / Unsplash