CHAT TO 19.5. Tunnekuohut

Kaikilla ihmisillä on hallitsematttomia tilanteita tunteisen kanssa. Tukahdutetut lapsuudenkokemukset voivat osaltaan vielä syventää tunneryöppyjä. Jonkin asian kuohauttaessa emme pysty hallitsemaan reaktioitamme, olemustamme tai puhettamme. Jälkikäteen tunteen vietäväksi joutuminen voi harmittaa ja hävettää, vaikka kyse on ihan luonnollisesta mekanismista.

Voiko tunnekuohuja osata ennakoida ja niiden voimakkuutta lievittää? Jaetaan kokemuksia ja vaihdetaan neuvoja. Aikuisten kesken!

Chatissa voi joka kerta ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään to 19.5. klo 18-20
Salasanamme on tuolloin: tunnenkunelän

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana chatissa Lasinen lapsuus -työntekijä Janne ja vertaiskeskustelija Suvi.

Olet lämpimästi tervetullut!

 


kuva: Veikkko Venemies / Unsplash