CHAT to 20.10. klo 18-20 Yksinäisyys

Lokakuun toisessa chatissa puhutaan yksinäisyydestä. Aikuisten kesken.

Kokevatko lasisen lapsuuden eläneet aikuisten yksinäisyyttä jollain aivan erityisellä tavalla? Onko kyseessä tunne, joka liittyy tapaamme kokea itsemme suhteessa muihin? Vai toimimmeko jotenkin erilailla kuin muut? Vaihdetaan ajatuksia siitä, miten itse kukin koemme yksinäisyyden. Millaisissa tilanteissa yksinäisyydentunne ilmenee, ja miltä ne tilanteet tuntuvat? Vai onko yksinäisyys kokonaisvaltainen kaikkialle elämässä seuraava kokemus? Jutellaan siitä, miten kielteistä yksinäisyyden kokemusta voi lieventää, ja miten tästä omasta erityisyydestä voisi löytää myös voimaa ja kauneutta.

Chatissa voi joka kerralla ottaa puheeksi kaikkia omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään to 20.10. klo 18-20
Salasanamme on tuolloin: ainutlaatuinen

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat
Linkki toimii vain chatin auki ollessa. Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. 

Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. 

Mukana chatissa talon puolesta Lasisen lapsuuden Janne Takala ja vertaiskeskustelija Tanni. Mukanamme tutustumassa on myös Lasisen lapsuuden Johanna Puranen, joka sijaistaa Jannea loppuvuoden chateissa hänen jäädessään tutkimusvapaalle. Tammikuussa Janne palaa chatteihin.

Olet lämpimästi tervetullut!


kuva: Veikko Venemies / Unplash