CHAT TO 2.6. Vanhemmuus

Tuntuuko, että lapsena kokemasi varjostaa oman perheesi arkea, vanhemmuuttasi ja omaa hyvinvointiasi?

Haitallinen päihteiden käyttö lapsuudenkodissa voi värittää elämää aikuisena voimakkaasti. Lapsuuden kokemukset haastavat usein myös vanhemmuutta. Saatat kokea epämääräistä huonoa oloa, sinulla voi olla hankaluuksia sekä omien että lasten tunteiden kanssa. Onko vaatimustasosi vanhemmuuteen hyvin korkea ja oletko hyvin armoton itsellesi? 

Näin ei tarvitse olla. Lapsuudenkokemusten kanssa ei tarvitse jäädä yksin ja omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen voi vaikuttaa paljonkin. Myös omaan vanhemmuuteen voi saada tukea.  

Tule mukaan chattiimme torstaina 2.6. pohtimaan yhdessä näitä teemoja ja erilaisia tapoja vaikuttaa omaan ja perheen hyvinvointiin. Jaetaan kokemuksia ja ajatuksia siitä, miten voi rakentaa vanhemmuutta, joka edistää hyvän siirtymistä seuraavalle sukupolvelle ja auttaisi tietoisesti muuttamaan niitä asioista, joita ei toivo siirtyvän eteenpäin.

Chat järjestetään to 2.6. klo 18-20

Keskustelu käydään  täällä (toimii vain chatin aukiollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana chatissa Lasinen lapsuus -työntekijä Laura ja vertaiskeskustelija Suvi.

Olet lämpimästi tervetullut!