CHAT to 26.1. Hyväksyminen

Pohditko lasisen lapsuuden kokeneena paljon menneisyyttä ja toivotko, että asioita voisi vielä muuttaa tai että menneisyyden tapahtumille tulisi jokin hyvitys?

Kamppailetko sellaisten asioiden kanssa, joihin et voi vaikuttaa?

Pystytkö havainnoimaan ajatuksiasi, ovatko ne enemmän menneisyydessä tai tulevaisuuden huolissa, vai pystytkö olemaan tässä hetkessä ja kohtaamaan asiat sellaisina kuin ne ovat. Onko sinulla vaikeita tunteita, joita et haluaisi kohdata?

Hyväksyminen on eräänlainen elämänasenne, joka tarkoittaa todellisuuden kohtaamista sellaisena kuin se on. Hyväksyminen vapauttaa sinut kamppailusta ja vastavirtaan kulkemisesta. On asioita joita ei voi muuttaa, joten niiden jatkuva kontrollointi voi viedä paljon energiaa. Mitä tapahtuisi, jos hyväksyisit tilanteen sellaisena kuin se on?

Vertaisilta voit saada näkökulmia ja oivalluksia! Tule juttelemaan aiheesta ryhmächatissa. Aikuisten kesken.

Chatissa voit ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteesi liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään to 26.1. klo 18-20
Salasanamme on tuolloin: elämääeitaistelua

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin auki ollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. 

Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. 

Mukana chatissa Lasisen lapsuus -työntekijä Johanna Puranen ja vertaiskeskustelija Leni.

Olet lämpimästi tervetullut!

Kuva: Veikko Venemies / Unsplash