CHAT 30.6. "Miten oppia pitämään itsestä?"

Vuoden yhdeksännessä Lasinen lapsuus -chatissa keskustellaan siitä, miten itsestä voisi oppia pitämään.

Monelle lapsuuskokemukset aiheuttavat pitkäkestoisia vaikeuksia oman itsen kanssa pärjäämiseen. Jollekin vaikeudet voivat kääntyvät jopa omaa persoonaa vastaan. Itsestä on vaikea pitää. Toinen taas voi järjen tasolla arvostaa tekemistään ja olemistaan, mutta kielteiset tunteet tappelevat vastaan.

Jutellaan siis chatissa, millaisina nämä kokemukset ovat toteutuneet omassa elämässä. Löydämmekö yhdessä tuumin pieniä askelia kohti itsestä pitämistä?

Jaetaan huolien taakkaa ja vaihdetaan kokemuksia helpotusta tuovista asioista. Chatissa voi joka kerta ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään keskiviikkona 30.6. klo 18-20.

Salasanamme on tuolloin: oikeastihyvä

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana keskustelemassa on Lasinen lapsuus -työntekijä Janne Takala ja vertaiskeskustelija Satu.

Olet lämpimästi tervetullut!