CHAT 30.8. "Lapsuuden auringonsäteet"

Iltojen tummuessa kesän lopulla keskustelemme ensimmäisessä yhteisessä chatissamme lapsuuden auringonsäteistä.

Lasinen lapsuus tarkoittaa muistoissamme usein menetettyä lapsuutta. Tapahtuneiden huonojen asioiden lisäksi suremme kaikkea sitä tavallista ja hyvää, mikä ei ehkä saanut toteutua. Surulliset asiat voivat saada yliotteen lapsuutta miettiessä.

Kuitenkin on hyväksi muistaa, että jokaisessa lapsuudessa on myös valoisia asioita. Mahdollisen katkeruuden rinnalla voi asustaa rakkautta ja kiitollisuutta. Tunteiden ristiriitaisuuden hyväksyminen vahvistaa hyvinvointia nyt aikuisena.

Aloitetaan syksy katselemalla yhdessä niitä lapsuuden vähän kellastuneita valokuva-albumeita. Vertauskuvallisesti. Voisiko yhteinen muistojen jakaminen palauttaa mieliin kivoja asioita myös omasta lapsuudesta?

Chatissa voi joka kerta ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään ma 30.8. klo 18-20.
Salasanamme on tuolloin: auringonsäde

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana chatissa ovat vertaiskeskustelija Satu ja Lasinen lapsuus -työntekijä Janne Takala.

Olet lämpimästi tervetullut!