CHAT 3.3. Vuorovaikutus rakkaimpien kanssa

Lasinen lapsuus -chatissa aiheena vuorovaikutus tärkeimpien ja läheisimpien ihmisten kanssa.

Omat lapsuudenkokemukset vaikuttavat oleellisesti tapaamme kommunikoida ihmisten kanssa nyt aikuisena. Lasisen lapsuuden elänyt aikuinen on esimerkiksi keskusteluissa monesti hyvä kuuntelija, mitä muut ihmiset arvostavat. Toisella kädellä taas traumaattiset lapsuudenkokemukset voivat näkyä hallitsemattomia reaktioina vuorovaikutustilanteissa. Oikeast sanat eivät tule tai tunteet saavat liikaa valtaa, jolloin mieleen jää huoli siitä että tärkeä ihminen ymmärtää sinua väärin.

Millaisia asiaan liittyviä kokemuksia sinulla on? Voiko näiden asioiden kanssa oppia elämään, tai voiko itseä kuormittaviin toimintamalleihin vaikuttaa jotenkin? Mitä läheisten, kuten seurustelukumppaneiden, puolisoiden, lasten ja kenties ystävienkin, voisi olla hyvä tietää taustojemme vaikutuksista toimintaamme?

Jutellaan siis vuorovaikutustilanteiden iloista ja haasteista. Jaetaan huolien taakkaa ja vaihdetaan kokemuksia helpotusta tuovista asioista.

Chatissa voi joka kerta ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään keskiviikkona 3.3. klo 18-20.

Salasanamme on tuolloin: vuorotellen

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana keskustelemassa on Lasinen lapsuus -työntekijä Janne Takala, vertaiskeskustelija Satu sekä sosionomi AMK harjottelija Heidi Rosvall Diakista.

Olet lämpimästi tervetullut