CHAT TO 5.5. Kaikki äidistäni

Chatissamme to 5.5. klo 18-20 aiheena on Kaikki äidistäni.

Lähestyvä äitienpäivä on monien ajatuksissa. Äiti on se ihminen maailmassa, johon meillä elämän alkutaipaleella liittyy eniten odotuksia, toiveita ja tunteita. Haitallisen päihteidenkäytön varjostamissa perheissä äideillä on erilaisia rooleja. Äiti voi olla itse ongelmallinen alkoholinkäyttäjä, vaikean tilanteen takia voimaton puoliso, tai perheen ylläpitävä turvallinen voimahahmo. Tai jotain ihan muuta. Elämäntarinat ja perheet rooleineen ovat moninaisempia kuin usemme tulemme ajatelleeksi.

Äiti - niin lapsuuden kuin nykypäivän - on aina ajatuksissa ja sydämessämme mukana. Häntä kohdaan tunnemme paljon, joskus ristiriitaisiakin, asioita. Nyt jutellaan ja jaetaan kaikkea äideistä.

Chatissa voi joka kerta ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään to 5.5. klo 18-20
Salasanamme on tuolloin: sinulle

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana chatissa Lasinen lapsuus -työntekijä Janne ja vertaiskeskustelija Suvi.

Olet lämpimästi tervetullut!


kuva: Veikko Venemies / Unsplash