CHAT 8.6. "Ylivastuullisuus ja itsekriittisyys"

Lasinen lapsuus -chatin teemana kesäkuun ensimmäisessä chatissä on ylivastuullisuus ja itsekriittisyys.

Mikä saa lasisen lapsuuden eläneet ihmiset tekemään enemmän ja paremmin kuin tarvitsisikaan, usein oman hyvinvoinnin ja jaksamisen kustannuksella. Ja miksi niitä omia tekemisiä katsotaan kriittisemmällä silmällä kuin toisten touhuja? Miten omaan suorittamiseen löytäisi sopivan tason ja kepeämmän itselle armollisen mielen? 

Jos nämä kysymykset ovat sinulle tuttuja tai aihe kiinnostaa muuten, tule mukaan chattaamaan! Jaetaan kokemuksia, neuvoja ja huolia – aikuisten kesken! 

Teemaa ehdotti viimme kerralla mukana ollut chattaaja. Kiitämme häntä hyvästä aiheesta!

Chatissa voi joka kerta ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään ti 8.6. klo 18-20.
Salasanamme on tuolloin: seiskaplussa

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana chatissa ovat vertaiskeskustelija Satu ja Lasinen lapsuus -työntekijä Janne Takala.

Olet lämpimästi tervetullut!