CHAT to 9.2. Yksinäisyys

Yksinäisyyden tunne on monille lasisen lapsuuden kokeneille tuttu seuralainen.

Lapsuuden perheemme vaikeudet opettivat meidät pärjäämään yksin jo varhain. Uskoimme olevamme ainoita, joiden kotona oli liikaa juova vanhempi – tai vanhemmat. Kodin asioista ei saanut puhua ulkopuolisille tai päätimme itse vaieta. Niinpä päädyimme kantamaan raskaan taakkamme yksin.

Yksinäisyydellä on pitkä varjo. Siksi monista meistä kasvoi myöhemmin yksinäisiä aikuisia. Näin siitä huolimatta, vaikka ympärillämme olisi oma perhe, välittävä parisuhde ja muita läheisiä ihmissuhteita. Yksinäisyys voi pysytellä itsepintaisesti kintereillä päällisin puolin rikkaasta sosiaalisesta elämästä riippumatta.

Lähestyvä ystävänpäivä voi  sekin nostattaa muiden juhlapyhien ja -päivien tavoin yksinäisyyden kokemuksen pintaan.

Keskustellaan yksinäisyyden syistä, sen monista muodoista ja lääkkeistä yksinäisyyttä vastaan ryhmächatissa. Karkotetaan samalla yksinäisyyttä yhdessä. Aikuisten kesken.

Chatissa voit ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteesi liittyviä asioita. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat

Chat järjestetään to 9.2. klo 18-20
Salasanamme on tuolloin: etoleyksin

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin auki ollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa.

Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla.

Mukana chatissa ovat vertaiskeskustelijat Satu ja Leni.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kuva: Veikko Venemies / Unsplash