CHAT KE 10.6. "Yhteys vanhempiin"

Vuoden kymmenennen aikuisten chatin aiheen on yhteydenpito vanhempiin nyt aikuisena! Chatissa voi aina ottaa puheeksi omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita myäs teeman ulkopuolelta. 

Yhteydenpito vanhempiin puhuttelee lähes kaikkia lasista lapsuutta eläneistä aikuisista. Monia kuormittaa ristiriitaiset tunteet alkoholinkäytöllään paljon murhetta aiheuttaneeseen vanhempaan. Myös suhde mahdolliseen ei-alkoholiongelmaiseen vanhempaan on usein vaikea lapsuudenkodin kokemusten johdosta.

Koemme huolta, surua ja halua auttaa. Toisaalta tiedämme mahdollisuuksien olevan rajalliset, kun tunnesiteeseen on koko elämän ajalta kertynyt toimimattomuutta. On välttämätöntä kunnioittaa omia tarpeita ja pitää huolta omista rajoista. Joskus yhteydenpito vanhempaan voi olla kohtuuttoman kuormittavaa. Kaikki tämä aiheuttaa aikuisessa lapsessa myös tarpeetonta syyllisyyden tunnetta.

Voit tutustua aiheeseen hieman lisää lukemalla Lasinen lapsuus -sivun tieto-artikkelin

Teema-idea syntyi edellisessä chatissamme , jonka pääaiheena oli sisarukset - lämmin kiitoksemme chattiin osallistuneille! 

Chat järjestetään ke 10.6. klo 18-20.
Salasanamme on tuolloin: ainalapsi

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa).

Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat keskustelijat! 

 

Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana chatissa Lasinen lapsuus -työntekijät Janne Takala ja Laura Barck.

Olet lämpimästi tervetullut!