CHAT ke 12.10. Läheisriippuvuus

Milloin läheisestä huolehtiminen menee yli? Eikö ole vain hyvä, että välitämme elämämme ihmisistä yli kaiken? Milloin kyseessä on läheisriippuvuus ja mitä se oikeastaan edes tarkoittaa?

Tule juttelemaan siitä, mitä hyötyä voi olla läheisriippuvuuden piirteiden tiedostamisesta omassa elämässä! Pohditaan yhdessä suhteitamme tärkeimpiin ihmisiimme. Aikuisten kesken.

Voit tutustua jo ennakolta aiheeseen A-klinikkasäätiön Päihdelinkin tehtäväkirjasta:
https://paihdelinkki.fi/fi/oma-apu/laheiset/irti-laheisriippuvuudesta-te...

Entä miltä vaikuttavat yhteistyössä toimittaja Sanna Kajander-Ruuthin Lasisen lapsuuden ja Päihdelinkin yhdessä laatiman Läheisen huoneentaulun neuvot? Lukaise läpi, niin voimme jutella näistä chatissa! https://paihdelinkki.fi/fi/oma-apu/laheiset/laheisen-huoneentaulu

Chatissa voi joka kerralla ottaa puheeksi kaikkia omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään ke 12.10. klo 18-20
Salasanamme on tuolloin: rakkauttako

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin auki ollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. 

Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. 

Mukana chatissa talon puolesta Janne ja Satu.

Olet lämpimästi tervetullut!


kuva: Veikko Venemies / Unplash