CHAT KE 15.6. Vaikeista saa puhua

Keskiviikon chatissa 15.6. sana on vapaa ja myös vaikeista kokemuksista saa puhua.

Chateissamme on aina tavoitteena, että lopputuloksena osallistuja olisi vähän kepeämpi mieli ja kenties jotain valoisia ajatuksia tulevaisuuden mahdollisuuksista. Vire on myönteinen.

Meiltä on useita kertoja toivottu mahdollisuuksia myös puhua sellaisista omista vaikeista tai murheellisista kokemuksista, joille ei ole löytynyt muualla tilaa, tai joita ei ole haluttua jakaa sellaisten ihmisten kanssa, joille lasinen lapsuus ei ole oma kokemus. Puhutaan siis nyt vaikeista kokemuksista ja muistoista sillä ajatuksella, että sydämen purkaminen ja vertaistuki toimivat helpottaa! Pyritään yhdessä siihen, että kenenkään ei tarvitse illan lopussa jäädä liian syviin vesiin ajatuksineen.

Jaetaan siis vaikeita asioita. Aikuisten kesken.

Chatissa voi toki joka kerralla ottaa puheeksi kaikkia omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään to 15.6. klo 18-20
Salasanamme on tuolloin: kivivierähtää

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat(toimii vain chatin aukiollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana chatissa Lasinen lapsuus -työntekijä Janne ja vertaiskeskustelija Satu.

Olet lämpimästi tervetullut!


kuva: Veikko Venemies / Unsplash