CHAT KE 22.9. "Parisuhteet"

Vuoden 2021 Lasinen lapsuus -chatissa numero 12 keskustellaan parisuhteista.

Teemaan alle kätkeytyy monensuuntaisia mietteitä. Jollekin lasisen lapsuuden eläneelle parisuhde voi olla elämän ensimmäinen ihmissuhde, jossa saa tuntea varauksetonta rakkautta. Sellainen suhde saattaa olla hyvä taustatuki myös oman lapsuuden käsittelyyn. Tavallista on kuitenkin myös, että parisuhteisiin liittyy toimimattomuutta, hylkäämisenpelkoa, vanhojen epäterveiden toimintamallien uusiintumista ja muita vaikeuksia. Surullista kyllä, voi seesteisyys ja onni itsessään olla jollekin sellaiseen tottumattomalle vaikeata kestää.

Mutta kuten kaikkia lasisen lapsuuden pitkäaikaisvaikutuksia, myös parisuhteisiin hakeutumista ja niissä elämistä voi oppia. Pienin askelin.Yhtenä apuna voi olla kokemustieto ja vertaistuki, jota tarjolla siis myös chatissamme. Jaetaan huolien taakkaa ja vaihdetaan hyviä vinkkejä. Parisuhteita ehdotti aiheeksi viime kerralla mukana ollut osallistuja. Kiitos hänelle!

Chatissa voi joka kerta ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään keskiviikkona 22.9. klo 18-20.

Salasanamme on tuolloin: suhteelliseenonneen

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana keskustelemassa on Lasinen lapsuus -työntekijä Janne Takala ja vertaiskeskustelija Satu.

Olet lämpimästi tervetullut!