CHAT KE 29.6. Lasisen lapsuuden sanat ja viestit

Kevätkauden viimeisessä chatissa liikumme hieman uusille vesille: Puhutaan puhumisesta! Aiheena on siis lasisen lapsuuden liittyvät puhetavat ja viestit.

Jutellaan illan aikana ensinnäkin siitä, miten puhumme itsestämme ja lapsuudestamme. Mitä sanavalintamme kertovat suhteestamme omaan menneisyyteemme? Entä miten kieli ja itsestämme käyttämä puhetapa vaikuttavat siihen, millaista tulevaisuutta luomme itsellemme?

Toiseksi käännämme puhetta ulospäin! Mietitään, mitä ovat ne asiat joita toivoisitte kaikkien ihmisten, päättäjien tai tukipalveluita suunnitelevien tietävän lasisen lapsuuden eläneiden kokemuksista. Tämän aiheen vuoksi meillä on ilo saada keskusteluun mukaan myös Tarja Virolainen A-klinikkasäätiön viestinnästä.

Chatissa voi joka kerta ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään ke 29.6. klo 18-20

Salasanamme on tuolloin: pienetsanatvaikuttavat

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat
(toimii vain chatin aukiollessa).

Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla.

Edellä mainitun Tarja Virolaisen lisäksi keskustelussa mukana tuttuun tapaan Janne Takala, sekä Lasinen lapsuus -työryhmässä työtään aloitteleva Julia Kilpelä, joka jatkossa työskentelee meillä erityisesti nuorten kanssa.

Olet lämpimästi tervetullut!


kuva: Veikko Venemies / Unsplash