Chat ma 5.12. Uupumus

Joulukuun ensimmäisen ryhmächatin aiheena on uupumus.

Mitä uupumus tarkoittaa sinulle? Onko se tavallista väsymystä, josta palautuu lepäämällä vai oletko fyysisesti aivan loppu? Liittyykö uupumukseesi matala mieliala, vai oletko kenties niin ylikierroksilla, ettet saa levättyä? Uupumus voi aiheutua henkisestä tai fyysisestä rasituksesta ja on kehon terve reaktio, joka yleensä poistuu lepäämällä. Jos lepo ei auta, uupumukseen on syytä hakea apua.

Monet lasisen lapsuuden kokeneet huomaavat olevansa ylisuorittajia ja vertailevansa itseään muihin. Omat tarpeet ja hyvinvointi saattaa jäädä huomiotta työn tai ihmissuhteiden vaatimusten keskellä. Mistä löytää armollisuutta ja myötätuntoa itseä kohtaan ja laskea omaa vaatimustasoa?

Jos nämä kysymykset ovat sinulle tuttuja tai aihe kiinnostaa muuten, tule mukaan chattaamaan! Jaetaan ajatuksia - aikuisten kesken!

Chatissa voi toki joka kerralla ottaa puheeksi kaikkia omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään ma 5.12. klo 18–20

Salasanamme on tuolloin: riittävänhyvä

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin auki ollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa.

Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla.

Mukana chatissa Mukana chatissa Lasinen lapsuus työntekijä Johanna Puranen ja vertaiskeskustelija Satu.

Olet lämpimästi tervetullut!

kuva: Veikko Venemies / Unsplash