CHAT ma 6.3. Vaikeat tunteet

Lasisen lapsuuden kokemukset voivat herättää monenlaisia muistoja, ajatuksia ja tunteita, jotka eivät aina ole helppoja kohdata tai kevyitä kantaa.

Moni kosteikon kasvatti muistaa, ettei negatiivisille tunteille ollut lapsuuden kodissa tilaa. Emme ehkä halunneet lisätä perheemme taakkaa tai emme hylätyksi tulemisen pelossa uskaltaneet ilmaista avoimesti omia tunteitamme ja tarpeitamme.

Lapsuuden kokemusten seurauksena useilla meistä on vielä aikuisuudessakin hankaluuksia ilmaista vaikeita tunteita, kuten surua, häpeää tai vihaa. Pahimmillaan padotut tunteet kääntyvät sisäänpäin ja sairastuttavat meidät.

Keskustellaan vaikeista tunteista vertaisten kesken ja pohditaan, voisimmeko löytää rakentavia keinoja ja kanavia niiden ilmaisemiseksi. Puretaan tunnekuormaa yhdessä. Aikuisten kesken.

Chatissa voit ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteesi liittyviä asioita. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään ma 6.3. klo 18-20

Salasanamme on tuolloin: tilaatunteille

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin auki ollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa.

Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla.

Mukana chatissa ovat vertaiskeskustelijat Satu ja Jenni.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kuva: Veikko Venemies / Unsplash